Контакт
Адреса:
ул. „Кукушка“ 4а
1000 Скопје, Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 3 112 606
http://www.gogreen.mk