GG on FB

GG on YouTube
Read Online

Ekologija

Support us

Become an activist: Register below and be informed about the opportunities

Name:

Email:

Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина Гоу Грин - Скопје во рамките на проектот „Граѓански иницијативи за образование за клима и енергетска ефикасност“ има потреба од обучувачи за обуката „Влијание во областа на образованието за енергетска ефикасност“ која ќе се одржи од 9 – 12 март во Скопје.

Read more...

 

„Го разбирам светот, ама загадено Скопје ми нема смисла“ – би  рекол Гоце Делчев за загадувањето на главниот град, овој пат неговата порака е пренесена преку иницијатива на младите активисти на ГоуГрин.

Read more...

 

Здружението за одржлив развој и заштита на животна средина 
Гоу Грин - Скопје 
го ПРОДОЛЖУВА ПОВИКОТ ЗА УЧЕСТВО на ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ во проектот
 „Граѓански иницијативи за образование за клима и енергетска ефикасност“

Read more...

 

Благодариме за реакцијата на Град Скопје на ненамерната грешка во видеото од #СамоПрашај и драго ни е што конечно се реагира на ова важно прашање за зеленилото во Град Скопје.

Read more...

 

 
EU Sustainable Energy Week - Macedonia

Let's do it Macedonia

Go Clean

Get rid of baths
Do not take baths, take showers. You will in average save about half the amount of water that you would if you were taking a bath.
Add this to your site